De diepe reis met jezelf aangaan

1-op-1 traject

Hoe gaat het met je? Heb je behoefte aan ondersteuning in je proces?

 • Is er een vraag/thema/verlangen dat je wilt onderzoeken en vormgeven?
 • Zijn er diepe emoties die gevoeld, gehoord en gezien willen worden? Een getuige nodig hebben?
 • Ben je uit balans, herstellende van een burn out, in een transitie in je leven en wil je licht schijnen op wat er gebeurt?
 • Wil je graag stappen zetten, maar loop je steeds tegen hetzelfde aan?

 

Dit speciale traject ligt me na aan het hart. In mijn ervaring zijn vijf sessies heel effectief om je vraag of obstakel te onderzoeken en daarin te ontdekken wat nodig is om keuzes te maken en daadwerkelijk je stappen te zetten.

In dit traject gaan we samen de diepe reis aan die een groot effect op je leven kan hebben.

Het verlangen van jouw ziel staat voorop, maar ook de realiteit in jouw leven. Jouw moed en commitment aan de reis bepaalt mede de diepte en reikwijdte ervan. Jouw onderzoeksruimte is vrij en veilig. Jouw waarheid is leidend tijdens het hele traject. De intentie van het traject is dat je in staat bent om daadwerkelijk stappen te gaan zetten om je verlangen te verwezenlijken.

We volgen steeds weer het proces van:

 • Naar binnen
 • Naar buiten
 • Binnenstebuiten

Om jou te ondersteunen zet ik graag mijn schatkist in en gebruiken we in onderlinge afstemming wat past en klopt in het moment:

 • Een goed gesprek en oplossingsgericht coachen
 • Familieopstellingen en systemisch coachen
 • Stem, beweging en dans
 • Trauma geïnformeerde werkwijze (Somatic Experiencing, Authentic Movement en polyvagaal theorie)
 • Mindfulness en meditatie

Het 1-op-1 traject kent drie varianten.

De eenvoudige, uitgebreide en mini retreat variant. De eerste variant bestaat uit vijf sessies zonder meer. De tweede mini retreat variant bevat vijf sessies gedurende drie dagen, bijvoorbeeld in een lang weekend, met na thuiskomst nog een online terugkoppeling. De derde bevat extra ondersteuning tussen de sessies door en neemt een maand langer in beslag ondersteuning waardoor je verder kan verdiepen. Hieronder alles over de varianten op een rijtje.

Om de start van dit aanbod te vieren, ontvang je 100 euro korting als je vóór 1 juni jouw traject naar keuze boekt. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een enkele sessie te boeken. Voor een goed gesprek, individuele opstelling of het kort onderzoeken van waar je tegenaan loopt.

If you want to give birth to your true self, you are going to have to dig deep down into that body of yours and let your soul howl. Sometimes you have to take a leap of faith and trust that if you turn off your head, your feet will take you where you need to go.

Gabrielle Roth

Meer informatie over dit 1-op-1 traject

Ik weet hoe het is om te stagneren, frustreren, niet in je stroom te leven. Niet goed bij je gevoel te kunnen. Te bevriezen of juist overactief te zijn. In burn out te belanden. Niet te luisteren naar je lijf. Je onmachtig voelen, je niet kunnen uiten, niet kunnen kiezen. Noem maar op.

Meerdere keren verzamelde ik toch de moed om steun te zoeken. Om gehoor te geven aan wat bleef roepen en smeken in mij. Ik zette de stappen. Naar meer hart. Naar meer kracht. Naar meer vrijheid.

Ik weet ook hoe het is om vol in mijn lichaam te zijn en het leven te laten stromen. Dieper te verbinden met mezelf. Mijn talent te leven. Verlangens te verwezenlijken. Aanvaarden wie ik in wezen ben. Lief te hebben.

Het vraagt wat van ons om onze eigen waarheid te leven. Door obstakels heen bewegen is niet gemakkelijk alleen. We hebben elkaar nodig. Graag ondersteun ik je hierbij omdat ik werkelijk geloof dat het voor ieder van ons mogelijk is in de eigen essentie te blijven groeien en dit waarachtig en voluit te leven.

Wat gaan we doen? In de afgesproken periode gaan we samen op reis. Vanuit jouw verlangen, vraagstuk of thema gaan we vertrekken. Dit blijft de focus gedurende het hele traject. Elke sessie is een nieuw avontuur, waarbij één van de vijf sessies meestal een individuele opstelling is.

Tijdens het gratis voorgesprek van 30 minuten maken we kennis met elkaar en geef ik je de benodigde informatie. We verkennen je verlangen en of dit traject bij je past. Jij maakt vervolgens de keuze of je het commitment aan je reis wil beginnen met mij als reisbegeleider. We spreken af in welke periode het traject zal plaatsvinden.

Tijdens de sessies werken we ziels- en lichaamsgericht, trauma geïnformeerd en vanuit groter bewustzijn. Ik bied je een veilige en vrije ruimte waarin je je onderzoek kan aangaan en kan voelen en uiten wat belangrijk is.

We werken bewust toe naar het zetten van stappen aan het eind van het traject.

Sessies vinden meestal in mijn praktijk in Esch plaats. Het is ook een optie om buiten te werken. Mijn praktijk is dichtbij bos en landgoed gelegen.

Hieronder vind je de drie varianten waarin ik dit 1-op-1 traject aanbied.

Eenvoudige variant

Mini-Retreat variant

Uitgebreide variant

Wat ontvang je:

Een persoonlijke reis in 3 maanden:

 • 5 live sessies van 1,5 uur, naar keuze in mijn praktijk en/of buiten in de natuur
 • na elke sessie een extra lichaamsoefening voor thuis om je ervaring te bestendigen

Als je dit traject boekt vóór 1 juni a.s., ontvang je 100 euro korting. Vanaf 1 mei is jouw investering in deze reis €549.

Wat ontvang je:

Een mini retreat in drie dagen, bijvoorbeeld een lang weekend:

 • 5 live sessies van 1,5 uur, naar keuze in mijn praktijk en/of buiten in de natuur. Aanbeveling om zeker 1 sessie wandelend te ervaren. 
 • lichaamsoefeningen en tips voor thuis om je ervaringen te bestendigen
 • ontspannen setting
 • online check-in sessie van 30 minuten via Zoom binnen 2 weken na afloop

De mini retreat vindt plaats op drie achtereenvolgende dagen. We boeken de data in overleg. De praktijklocatie is om de hoek van wandelgebied om na de sessies te kunnen integreren. Een adressenlijst van fijne logeeradressen in de buurt is beschikbaar.

Als je dit traject betaalt vóór 1 juni a.s., ontvang je 100 euro korting. Vanaf 1 juni is jouw investering in deze mini retreat €649.

Wat ontvang je:

Een diepergaande persoonlijke reis in 4 maanden:

 • 5 live sessies van 1,5 uur, naar keuze in mijn praktijk en/of buiten in de natuur
 • na elke sessie een extra lichaamsoefening voor thuis om je ervaring te bestendigen
 • tips om tussendoor met je proces bezig te zijn en belans te behouden in je dagelijks leven
 • 2 online check-in sessies van 30 minuten via Zoom
 • chatsupport via Whatsapp of Signal gedurende je traject
 • meer ruimte om je sessies in te plannen

Als je dit traject boekt vóór 1 juni a.s., ontvang je 100 euro korting. Vanaf 1 juni is jouw investering in deze reis €749.

There is a vitality, a life force, an energy, a quickening that is translated through you into action, and because there is only one of you in all of time, this expression is unique. And if you block it, it will never exist through any other medium and it will be lost. The world will not have it. It is not your business to determine how good it is nor how valuable nor how it compares with other expressions. It is your business to keep it yours clearly and directly, to keep the channel open.

Martha Graham

 

Een enkele sessie boeken

Natuurlijk is het ook mogelijk om een enkele sessie te boeken. Voor een goed gesprek, individuele opstelling of kort onderzoeken van waar je tegenaan loopt.

Kosten: € 99 per uur.

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.