De diepe reis met jezelf aangaan

1-op-1 traject

Heb je behoefte aan ondersteuning in je proces?

 • Is er een vraag/thema/verlangen dat je wilt onderzoeken en vormgeven?
 • Zijn er diepe emoties die gevoeld, gehoord en gezien willen worden? Die een getuige nodig hebben?
 • Ben je uit balans, herstellende van een burn out, in een transitie in je leven en/of wil je licht schijnen op wat er gebeurt?
 • Wil je graag stappen zetten en loop je steeds tegen hetzelfde aan?

Dit speciale 1 op 1 traject ligt me na aan het hart. Want in mijn ervaring zijn vijf sessies heel effectief om je vraag of obstakel te onderzoeken en daarin te ontdekken wat nodig is om keuzes te maken en daadwerkelijk je stappen te zetten. Je kan je erin openen voor wat werkelijk wil en zou kunnen gebeuren. We gaan dan ook samen de diepte in. Een intense reis die een groot effect op je leven kan hebben.

Het verlangen van jouw ziel staat voorop. We gaan uit van jouw specifieke kracht en kwaliteit. Jouw moed en commitment aan de reis bepaalt mede de diepte en reikwijdte ervan. Jouw onderzoeksruimte is vrij en veilig. Jouw waarheid is leidend tijdens het hele traject. De intentie van het traject is dat je in staat bent om daadwerkelijk stappen te gaan zetten om je verlangen te verwezenlijken.

We volgen steeds weer het proces van:

 • Naar binnen
 • Naar buiten
 • Binnenstebuiten

Om jou te ondersteunen zet ik graag mijn schatkist in en gebruiken we in onderlinge afstemming wat past en klopt in het moment:

 • Een goed gesprek en oplossingsgericht coachen
 • Familieopstellingen en systemisch coachen
 • Stembevrijding, beweging en dans
 • Trauma geïnformeerde werkwijze (Somatic Experiencing, Authentic Movement en polyvagaal theorie)
 • Mindfulness en meditatie

Aanbod

In de basisvariant ontvang je vijf sessies. In de plus variant kan je daarnaast van extra ondersteuning gebruik maken met Whatsapp (of Signal) contact tussen de sessies door. Dit helpt je de sessies nog meer te belichamen en dieper in je leven te integreren. Uiteraard kunnen we in overleg ook een variant samenstellen op maat, die mogelijk meer aan jouw wensen voldoet.

Om de start van dit aanbod te vieren, ontvang je 50 euro korting als je vóór 1 mei jouw traject naar keuze boekt. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een enkele sessie te boeken. Voor een goed gesprek, individuele opstelling of het kort onderzoeken van waar je tegenaan loopt.

If you want to give birth to your true self, you are going to have to dig deep down into that body of yours and let your soul howl. Sometimes you have to take a leap of faith and trust that if you turn off your head, your feet will take you where you need to go.

Gabrielle Roth

Meer informatie over dit 1-op-1 traject

Ik weet hoe het is om te stagneren, frustreren, niet in je stroom te leven. Niet goed bij je gevoel te kunnen. Te bevriezen of juist overactief te zijn. In burn out te belanden. Niet te luisteren naar je lijf. Je onmachtig voelen, je niet kunnen uiten, niet kunnen kiezen. Noem maar op.

Meerdere keren verzamelde ik toch de moed om steun te zoeken. Om gehoor te geven aan wat bleef roepen en smeken in mij. Ik zette de stappen. Naar meer hart. Naar meer kracht. Naar meer vrijheid.

Ik weet ook hoe het is om vol in mijn lichaam te zijn en het leven te laten stromen. Dieper te verbinden met mezelf. Mijn talent te leven. Verlangens te verwezenlijken. Aanvaarden wie ik in wezen ben. Lief te hebben.

Het vraagt wat van ons om onze eigen waarheid te leven. Door obstakels heen bewegen is niet gemakkelijk alleen. We hebben elkaar nodig. Graag ondersteun ik je hierbij omdat ik werkelijk geloof dat het voor ieder van ons mogelijk is in de eigen essentie te blijven groeien en dit waarachtig en voluit te leven.

Wat gaan we doen? In de afgesproken periode gaan we samen op reis. Vanuit jouw verlangen, vraagstuk of thema gaan we vertrekken. Dit blijft de focus gedurende het hele traject. Elke sessie is een nieuw avontuur, waarbij één van de vijf sessies meestal een individuele opstelling is.

Tijdens het gratis voorgesprek van max. 30 minuten maken we kennis met elkaar en geef ik je de benodigde informatie. We verkennen je verlangen en of dit traject bij je past. Jij maakt vervolgens de keuze of je het commitment aan je reis wil beginnen met mij als reisbegeleider. We spreken af in welke periode het traject zal plaatsvinden.

Tijdens de sessies werken we ziels- en lichaamsgericht, trauma geïnformeerd en vanuit groter bewustzijn. Ik bied je een veilige en vrije ruimte waarin je je onderzoek kan aangaan en kan voelen en uiten wat belangrijk is.

We werken bewust toe naar het zetten van stappen aan het eind van het traject.

Sessies vinden meestal in mijn praktijk in Esch plaats. Het is ook een optie om buiten te werken. Mijn praktijk is dichtbij bos en landgoed gelegen.

Hieronder vind je de varianten waarin ik dit 1-op-1 traject aanbied. Het is ook mogelijk in overleg een variant af te spreken die nog meer op maat is voor jou.

1 op 1 Basis

Wat ontvang je:

Een persoonlijke reis in 3 maanden:

 • 5 live sessies van max. 1,5 uur, naar keuze in mijn praktijk en/of buiten in de natuur
 • tips en oefeningen om thuis te onderzoeken, oefenen of integreren

Als je dit traject boekt vóór 1 mei a.s., ontvang je 50 euro korting. Vanaf 1 mei is jouw investering in deze reis €600.

1 op 1 Plus

Wat ontvang je:

Een persoonlijke reis in 3 maanden:

 • 5 live sessies van max. 1,5 uur, naar keuze in mijn praktijk en/of buiten in de natuur
 • tips en oefeningen om thuis te onderzoeken, oefenen of integreren
 • chatsupport via Whatsapp of Signal gedurende je traject

Als je dit traject boekt vóór 1 mei a.s., ontvang je 50 euro korting. Vanaf 1 juni is jouw investering in deze reis €750.

There is a vitality, a life force, an energy, a quickening that is translated through you into action, and because there is only one of you in all of time, this expression is unique. And if you block it, it will never exist through any other medium and it will be lost. The world will not have it. It is not your business to determine how good it is nor how valuable nor how it compares with other expressions. It is your business to keep it yours clearly and directly, to keep the channel open.

Martha Graham

 

Een enkele sessie boeken

Natuurlijk is het ook mogelijk om een enkele sessie te boeken. Voor een goed gesprek, individuele opstelling of kort onderzoeken van waar je tegenaan loopt.

Kosten: € 99 per uur.

Wat anderen erover zeggen

https://paulinevanhezik.nl/wp-content/uploads/2021/01/cropped-logo.png

Karin

Jij verstaat de kunst om in 5 gesprekken het ingebrachte thema vanuit verscheidene dimensies te belichten!
Door in het hier en nu intuïtief aan te voelen wat nodig was hielp je me met kleine stapjes te begrenzen tot aanwezig en gegrond blijven in het lichaam.
Jij hebt een aardsheid die mij, de cliënt, de ruimte geeft om vanuit veiligheid liefdevol contact te laten maken met wie hij/zij bedoeld is te zijn.
Dankjewel voor je rijke, liefdevolle begeleiding!
https://paulinevanhezik.nl/wp-content/uploads/2021/01/cropped-logo.png

Anoniem

Bedankt voor deze bijzondere, helende middag.
Ik kijk er met een heel blij gevoel op terug en voel alleen maar: wat een rijkdom...
https://paulinevanhezik.nl/wp-content/uploads/2021/01/cropped-logo.png

Nienke

Vanochtend keek ik in de spiegel en mijn gezicht was helemaal ontspannen. Voor mijn gevoel nieuw. Ik heb iets los kunnen laten en ik vind het zo ontzettend bijzonder dat het mogelijk is om dat te doen in contact. Dank je voor jouw aandacht en erbij blijven. Heel fijn dat we samen bleven in al het zoeken.

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.