5Rhythms_HorLogo_ClearBG copy

DANS@HOME

Pauline van Hezik _ Bodyfulness _ sessie 02 zilver_17 KLEUR 1900px
vrijdagochtenden 9.30-11.00 uur

Dance Medicine@Home (online)

We beginnen en eindigen in stilte. Na een korte intro met inspiratie gaan we de bodyparts meditatie in. Vervolgens dansen we een 5Ritmes wave op de muziek en door de energie van achtereenvolgens vloeiend - staccato - chaos - lyrisch - verstild.

Welkom in deze fijne vrijdagochtend tribe!

Jouw bijdrage: €14 of met rittenkaart (bij stap 2: kortingscode RITTENKAART). Na aanmelding ontvang je de Zoom link voor alle avonden en kort voorafgaand aan de avond de Mixcloud link.

"Dance to fall in love with the spirit in all things." Gabrielle Roth

vijf dinsdagavonden 19-20.30 uur

Connection@Home - dansen & delen (online) - GESTART

Tijdens deze avonden wil ik je uitnodigen om eenvoudigweg te dansen en moeiteloos je beweging te volgen. Te luisteren naar alles dat in jou wakker wordt. Als het ware kan je je meditatie ingaan en je beweging volgen van je adem, je gevoel, je stem en je lijf.

We dansen een 5Ritmes wave. Ik geef je een eenvoudige fysieke inspiratie voor je dans. Daarna volg je je eigen stroom.

In het laatste half uur delen we met de talking stick. Luisteren vanuit je hart... spreken vanuit je hart... geen feedback geven. Daarna sluiten we de avond samen af.

Data: dinsdagen 26 januari, 2 - 9 - 16- 23 februari. Max. 8 deelnemers.

Jouw bijdrage: €70 voor 5x. Je kan je hiernaast aanmelden. Na aanmelding ontvang je de Zoom link voor alle avonden en kort voorafgaand aan de avond de Mixcloud link.

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.