5Rhythms_HorLogo_ClearBG copy

5Ritmes Open Dans - Buiten

We dansen buiten!

Buiten is ruimte en dansen is gezond. We bewegen met muziek in de oren en voeten op het gras. Frisse lucht. Bewegen op muziek van vijf ritmes en ik begeleid je erbij.

We dansen met headsets in het park. De zender van de silent disco set reikt zo'n 200 meter ver. Bewegen met een headset is speciaal, je wordt een met je eigen dans en de natuur om je heen. En dat dan weer samen met andere dansers!

Als een les door slecht weer of omstandigheden niet door kan gaan, ontvang je een whatsapp van tevoren (bij twijfelgevallen qua weer ca 1,5 uur voor aanvang). Alleen bij onverwachte omstandigheden zal ik je telefoonnummer gebruiken om te annuleren.

Je kunt deelnemen door een losse les te kopen of je rittenkaart te gebruiken. Kies hieronder de datum/locatie waarop je wilt komen dansen en volg de stappen om af te rekenen. Als je een rittenkaart hebt vul je bij het veld kortingscode RITTENKAART in. Scroll naar onderen om een 5- of 10rittenkaart te kopen.

Klik op de blauwe button hieronder voor de routes naar de danslocaties.

Den Bosch - Zuiderpark

"Don't be afraid to show your light... If it ends up being too much for people, tell them to wear sunglasses!"  Gabrielle Roth

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.