5Rhythms_HorLogo_ClearBG copy

5Ritmes Open lessen - Buiten

Het is tijd om buiten te dansen!

Buiten is ruimte genoeg. Dansen is gezond. We bewegen met muziek in de oren en voeten op het gras. Frisse lucht. Bewegen op muziek van vijf ritmes en ik begeleid je erbij.

We dansen individueel of in groepjes van vier op min. 1,5 meter afstand. De zender van de silent disco set reikt 200 meter ver, ruimte genoeg dus!. Mijn instructie geef ik op afstand via de headset. De headsets worden vooraf en achteraf ontsmet. Gemeente Breda heeft ons toestemming gegeven om in het Van Sonsbeeckpark te mogen dansen! Ook in gemeente Den Bosch mag buiten gedanst worden, over data en locatie spoedig meer nieuws.

Als een les door slecht weer of omstandigheden niet door kan gaan ontvang je een mail uiterlijk 2 uur van tevoren. Alleen bij onverwachte omstandigheden zal ik je telefoonnummer gebruiken om een les te annuleren.

Je kunt deelnemen aan een open les door een losse les te kopen. Kies hieronder de datum/locatie waarop je wilt komen dansen en volg de stappen om af te rekenen.

Je kunt er ook voor kiezen om een 5- of 10rittenkaart te kopen. Als je een rittenkaart hebt vul je bij het veld kortingscode de code RITTENKAART in. Mail Pauline als je niet meer weet hoeveel ritten je op je kaart hebt.

Let op: Pauline heeft de rittenkaarten in beheer en zorgt voor het verwerken van de ritten op de kaart.

Breda - Sonsbeeck Park

Den Bosch - Zuiderpark?

"Don't be afraid to show your light... If it ends up being too much for people, tell them to wear sunglasses!"  Gabrielle Roth

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.