5Rhythms_HorLogo_ClearBG copy

5Ritmes Open lessen - Buiten

Het is tijd om buiten te dansen!

Buiten is ruimte en dansen is gezond. We bewegen met muziek in de oren en voeten op het gras. Frisse lucht. Bewegen op muziek van vijf ritmes en ik begeleid je erbij.

We dansen met respect voor ieders ruimte. De zender van de silent disco set reikt 200 meter ver. Mijn instructie geef ik op afstand via de headset. De headsets worden vooraf en achteraf ontsmet.

Als een les door slecht weer of omstandigheden niet door kan gaan, ontvang je een mail van tevoren (bij twijfelgevallen qua weer ca 1,5 uur voor aanvang). Alleen bij onverwachte omstandigheden zal ik je telefoonnummer gebruiken om te annuleren.

Je kunt deelnemen aan een open les door een losse les te kopen. Kies hieronder de datum/locatie waarop je wilt komen dansen en volg de stappen om af te rekenen.

Je kunt er ook voor kiezen om een 5- of 10rittenkaart te kopen. Als je een rittenkaart hebt vul je bij het veld kortingscode de code RITTENKAART in. Pauline beheert je kaart. Mail haar als je niet meer weet hoeveel ritten je op je kaart hebt.

Klik op de button hieronder voor de route naar de danslocatie.

Breda - Sonsbeeck Park

Den Bosch - Zuiderpark

"Don't be afraid to show your light... If it ends up being too much for people, tell them to wear sunglasses!"  Gabrielle Roth

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.