Dans@Home - dancing apart together

Blijf dansen!

Dansen doet goed. Dansen is nodig. Dansen houdt je levendig. Laten we met elkaar verbonden blijven.

Dansen is gezond, houdt je immuunsysteem op peil en brengt ontspanning in plaats van stress.

Doe mee! Ervaring is niet nodig: dansen is voor iedereen.

 

Wat heb je nodig om online mee te dansen?

Ruimte! Zonder afleiding als het kan.

Download Zoom op computer of laptop, hoe groter het scherm, des te meer dansers je kan zien.

Download Mixcloud, voorkeur heeft een tweede apparaat waarop je de muziek kan afspelen.

Regel het volume van Zoom en Mixcloud ten opzichte van elkaar, zodat je zowel stem als muziek kan horen. Al dan niet met ieder een eigen speaker/headphone verbonden. Meer informatie onderaan deze pagina.

 

Wat gaan we doen?

Dansen. Eerst de bodyparts, dan de 5Ritmes wave in. Een simpele inspiratie voor je dans. Eenvoud.

In juli en augustus is er een online zomerstop en dansen we we buiten door als het weer het toelaat. Met een silent disco set.

In het najaar komt er nieuw aanbod Dans@Home.

Praktische info voor online samen dansen

Hoe gaat het in zijn werk?
We gebruiken Zoom om elkaar te zien en mijn stem te horen. We gebruiken Mixcloud om tegelijk de muziek af te laten spelen, ieder in de eigen huiskamer. Hiervoor ontvang je bij aanvang van de Zoom meeting de link naar Mixcloud.

Als je opziet tegen het technisch gedeelte, oefening baart kunst! Wil je mijn hulp erbij, kom dan 15 minuten voor aanvang, dan kan ik je wat adviezen geven. Is de ontvangst slecht? Dit kan ook liggen aan je eigen netwerkverbinding of apparaten thuis. Wil je weten hoe Zoom werkt, bekijk dan dit filmpje.

Belangrijk
1. Registreer je voor je datum naar keuze. Na aanmelding ontvang je de link voor de Zoom room in de registratie bevestiging.
2. Download Zoom app en Mixcloud app.
3. Voor de beste beeld- en geluidskwaliteit gebruik je  Zoom op je grote scherm (zodat je iedereen kan zien in Gallery View) en Mixcloud op een ander device als ipad of mobiel. Verbind voor Mixcloud je device met een speaker, dan heb je beter geluidskwaliteit. Regel het volume van Zoom en Mixcloud ten opzichte van elkaar zodat je zowel stem als muziek kan horen.
4. Maak schone en mooie ruimte in je huis om te dansen.
5. Kom 5 minuten voor aanvang in de Zoom room. Als je onzeker bent over hoe alles werkt, kom dan nog wat eerder, dan kan ik je even helpen.
6. Laat de video in Zoom zoveel mogelijk aan. Het is fijn om dansende mensen op je scherm te zien als we ieder thuis dansen!
5. Als Zoom uitvalt tijdens de muziek of je hoort mijn stem niet goed, dans heerlijk door!
6. Een donatie is welkom voor deze online dansmomenten. Ga voor jezelf na wat goed voor je voelt om aan mij over te maken. Het is deel van mijn inkomen. Doneren kan via je rittenkaart (neem even contact met me op), via een Tikkie of via de bank: NL49TRIO0198517998 t.n.v. Brave Heart Company, 's-Hertogenbosch.

Keep dancing... zorg goed voor jezelf... blijf gezond...
Pauline

PS. Wil je liever alleen dansen, op je eigen moment, kijk dan eens bij mijn korte Spotify Waves, en op Mixcloud (langere waves van mij en mijn collega's).

"Dance to fall in love with the spirit in all things."  Gabrielle Roth

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.