5Ritmes® workshops & retreats

Data: 28 t/m 30 december 2021, 10.30-13.00 uur. Als serie. Ook los te boeken (zie onder).

Op 29 december kan je aansluitend vanuit de dans een collagekaart maken (tot max. 15 uur). De collagekaart boek je apart bij (zie onder).

Locatie: Kapel van Het Gasthuis, Lidwinahof 70, Schijndel

Prijs: €20 per ochtend, serie voor €55. Meerprijs voor collagekaart op 29 december: €20.

Neem mee: Waterfles met je naam erop, kleding in laagjes, evt. meditatiekussen of dekentje.

5Ritmes dansochtenden tussen Kerst en Oudjaar 2021

Sacred Circle Mornings

Lieve danser,

We worden uitgedaagd zowel mee te bewegen als in onze eigen waarheid te dansen.

Er is zoveel te voelen en zeggen over deze tijd, maar beter nog: laten we dansen. Hoe meer expressie, des te minder depressie. Steeds maar weer meebewegen met de 5Ritmes waves die je lijf doorspoelen. En daarin waarheid ontvangen, je energie ophalen. Laten we verbinding vieren.

De Sacred Circle heet je welkom. Jij bent er deel van.

Drie dansochtenden om te verwerken, ontginnen, verbinden. Als serie. Of los te boeken (zie onderaan de pagina). De dansochtenden bestaan uit deze ingrediënten:

  • warming up
  • bodyparts meditatie
  • verdieping door oefening of inquiry
  • een (of meerdere korte) 5Ritmes waves
  • stiltetijd
  • thee

Op dag 2 is de mogelijkheid om aansluitend in de vroege middag een collagekaart te maken voor wat voor jou belangrijk is op dat moment. We leiden dit in met een dans. Je kan de optie Collagekaart Sacred Circle apart bijboeken (zie onder aan de pagina).

C-maatregelen: Om dansen mogelijk te maken, respecteren we de maatregelen van het RIVM (uitgewerkt in protocol Dansondernemers). Dit betekent dat ik vertrouw op je eigen verantwoordelijkheid om wel of niet te kunnen deelnemen en elkaars ruimte te respecteren. Zorg voor elkaar door een zelftest te doen voordat je komt dansen (aanbeveling).