5Ritmes® workshops & retreats

5Ritmes workshop 6-8 september 2021

De Ontembare Vrouw - Jouw heldere stroom

Op een fijn verzorgde en heerlijke plek in het Zeeuwse landschap, vlakbij het water, komen we samen. We duiken het prachtige verhaal uit het boek De Ontembare Vrouw van Clarissa Pinkola Estés: Helder Water: het creatieve leven voeden.

Het is nu belangrijk dat wij vrouwen blijven samenkomen en onze vrije stroom laten leven en dansen. Leven scheppen is wat ons verbindt en waar we goed in zijn. Wat heb jij nu nodig in deze tijd?

De omstandigheden in jouw wereld, in de wereld, dagen ons uit... Wat gebeurt er als je vrije stroom blokkeert en vervuild raakt?

Gelukkig is er altijd diep innerlijk weten vanuit de bron in ons. We kunnen dansen en creëren. We kunnen onze stroom opschonen en helder laten stromen, samen een grote rivier of wilde zee weer toelaten.

In deze driedaagse dansen, onderzoeken en delen we. We gaan stap voor stap door het verhaal en laten ons raken en verbinden. Na twee nachten en drie dagen gaan we terug de wereld in, stromend, gevoed, verbonden.

We dansen zoveel mogelijk buiten m.b.v. de silent disco headset, als het weer meezit. We maken ook gebruik van de dansruimte.  Ionisatoren neem ik mee om in de dansruimte te plaatsen.

Belangrijk dat je al vaker (5Ritmes) hebt gedanst zodat je je dansende stroom zelfstandig kan volgen.

Max. 12 vrouwen. Welkom, vrouw!