Let's wake up our bodies

Hier is mijn aanbod voor jou

Alles dat ik aanbied is bedoeld om jou in beweging te brengen, je in je kracht te zetten en je energie weer te laten stromen waar het heen wil. Zo ontstaat helderheid, creativiteit en vitaliteit om dat te doen waarom je hier bent.

Wil je meer weten over bodyfulness? Wil je meer weten over 5ritmes?

Als je twijfelt wat een goede eerste stap is, of als je echt geen idee hebt, luister naar je lijf of neem contact met me op.

p1010368small

Ruimte voor jou - bewegingssessie

Deze individuele sessies zijn bedoeld om jou ruimte te bieden waarin iets kan gebeuren. Soms is het nodig even stil te staan, of juist in een nieuwe beweging te komen.  Vooral als je er last van hebt, als het even niet stroomt, als je vastloopt, als je het onderzoek wil aangaan.

Je lichaam heeft alle wijsheid al in zich. Daar gaan we vanuit.

Tijdens deze sessies volgen we jouw innerlijke en uiterlijke beweging. Alles vindt plaats in onderlinge afstemming. In je eigen beweging echt gezien worden: Daar begint transformatie.

IMG_3934

Medicijnwandeling

In de Indiaanse traditie is ‘medicijn’ alles dat de zoeker kan helpen zich meer verbonden en in harmonie te voelen met de natuur en alle levensvormen. Alles wat helend is voor het lichaam, de geest en de ziel is ‘medicijn’.

Een medicijnwandeling is een van de manieren om veel heling en inzicht uit de natuur te ontvangen. Bij vragen, in leegte of niet weten, in een tijd van grote overgang in je leven. Je gaat lopen vanuit een duidelijke intentie of vraag. Als je er open voor staat, zal de natuur je ondersteunen en je geven wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten op je levenspad.

Ik loop met je mee als getuige, en soms als gids in je innerlijk en uiterlijk landschap.

IMG_8744

5Ritmes® BUITEN open lessen

We dansen deze zomer BUITEN met gebruik van de silent disco set. Het is heerlijk met blote voeten te dansen op de aarde met ruimte tot aan de hemel.

In het najaar hoop ik dat we weer volop binnen 5Ritmes® kunnen dansen!

5Ritmes is meditatie en work-out in één. Tijdens een les volgen we de stroom van beweging door alle ritmes heen: Vloeiend-Staccato-Chaos-Lyrisch-Stil. Op muziek uit alle werelddelen wordt gedanst. Je krijgt inspiratie aangereikt om in je lijf te komen. Jong of oud, verdrietig of blij, veel of weinig energie, iedereen kan bewegen op muziek.

Kijk in de Agenda voor alle activiteiten. Kom dansen in Breda, Den Bosch en Tilburg. Of meld je aan voor een workshop!

IMG_8665

5Ritmes® workshop

Regelmatig een open les 5Ritmes® dansen, geeft je ont-spanning, levendigheid en ontlading. In 5Ritmes® workshops gaan we een stap verder. Bijvoorbeeld: Je verdiept je dans van de Ritmes en hoe je dit in je dagelijks leven kan gebruiken. Bijvoorbeeld: je danst meerdere dagen achter elkaar met een thema of in retreat.

In de zomer zijn er twee driedaagse workshops. En vanaf de herfst met regelmaat een driedaagse workshop De Ontembare Vrouw. Voor de onmisbare basis is de workshop Back to Basics, nooit te ervaren om te leren! En last but not least, voor de 7e keer: Sacred Pause 28-30 december 2020!

IMG_8422

Retreats

Een Treat voor jezelf. Iedere keer als je je even verwijdert uit de situatie, op reis gaat en van een afstandje kijkt... dan ziet alles er anders uit. Je lijf komt tot ont-spanning. Je schept ruimte voor inzicht, vertrouwen . Er onstaan nieuwe bewegingen en verbindingen.

Van 7-9 augustus Into The Wild. Op een mooie plek in Boxtel. Kleine groep. Binnen en buiten dansen, met de natuur als jouw danspartner, jouw spiegel, jouw inspiratie.

Retreats vinden plaats op mooie plekken, in goed gezelschap, met inspirerende thema's en ruimte voor jezelf.

Voor 2021 staat hopelijk Toscane in Italië alsnog op het programma!

IMG_8925

Authentic Movement - winterserie

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de eigen lichaamsbeweging en -wijsheid beter wil leren verstaan en toepassen. Je lichaam als instrument dus. Als je veel in je hoofd leeft, om welke goede reden dan ook, en bereid bent om in beweging te komen, zal deze cursus je veel nieuws en tools opleveren.

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.