Skip to content

Let's move it!

Hier is mijn aanbod voor jou

Alles dat ik aanbied is bedoeld om jou in beweging te brengen, je in je kracht te zetten en je energie weer te laten stromen waar het heen wil. Zo ontstaat helderheid, creativiteit en vitaliteit om dat te doen waarom je hier bent. De wereld gaat er mooier van worden!

Wil je meer weten over bodyfulness? Wil je meer weten over 5ritmes?

Als je twijfelt wat een goede eerste stap is, of als je echt geen idee hebt, luister naar je lijf of neem contact met me op.

IMG_9219

Bodyfulness individuele sessie

Deze individuele sessies zijn bedoeld om jou ruimte te geven waarin iets kan gebeuren. Soms is het nodig even stil te staan, of juist in een nieuwe beweging te komen.  Vooral als je er last van hebt, als het even niet stroomt, als je vastloopt, als je het onderzoek wil aangaan.

Je lichaam heeft alle wijsheid al in zich. Daar gaan we vanuit.

Tijdens deze sessies volgen we jouw innerlijke en uiterlijke beweging. Alles vindt plaats in onderlinge afstemming. In je eigen beweging echt gezien worden: Daar begint transformatie.

p1010368small

De SHIFT - Intensive voor jou

Als je echt stappen wilt zetten: in dit traject ga je diep en stevig, zacht en raakbaar. We starten vanuit jouw thema en verlangen, op maat, maken levendigheid wakker in jouw lijf. We werken toe naar een concreet doel. De leider in jou staat op en neemt creatief en levendig verantwoordelijkheid voor alles dat komt kijken bij manifestatie van jouw verlangen.

Maandelijkse sessie live, online contact en opdrachten om thuis aan te werken. Om het traject te starten beginnen we met een individuele opstelling en tijdens de reis een extra sessie missiecoaching.

Maximaal twee trajecten tegelijk bied ik aan. Op dit moment onderzoek ik verfijning van dit traject waar ik input goed bij kan gebruiken. Daarom bied ik een pilot traject aan voor 40% van de werkelijke waarde.

IMG_8744

5Ritmes® open lessen

5Ritmes® dansen is meditatie en work-out in één. Tijdens een les volgen we de stroom van beweging door alle ritmes heen: Vloeiend-Staccato-Chaos-Lyrisch-Stil. Op muziek uit alle werelddelen wordt gedanst. Je krijgt inspiratie aangereikt om in je lijf te komen. Jong of oud, verdrietig of blij, veel of weinig energie, iedereen kan bewegen op muziek.

Kijk in de Agenda voor een dansvloer bij jou in de buurt. Kom dansen in Breda, Den Bosch en Tilburg. Of meld je aan voor een workshop!

IMG_8665

5Ritmes® workshop

Regelmatig een open les 5Ritmes® dansen, geeft je ont-spanning, levendigheid en ontlading. In 5Ritmes® workshops gaan we een stap verder. Je oefent en leert over de Ritmes en hoe je dit in je dagelijks leven kan gebruiken. Je danst veel en gaat een laag dieper omdat je langer achter elkaar met je beweging bezig bent in de groep.

Als alles meezit, gaan we vanaf september weer van start: La Alchemista 2e editie vanaf oktober en de driedaagse Sacred Pause tussen Kerst en Oudjaar. Lees meer, meld je aan en dans alvast online!

IMG_8422

Retreats

Een Treat voor jezelf. Iedere keer als je je even verwijdert uit de situatie, op reis gaat en van een afstandje kijkt... dan ziet alles er anders uit. Je lijf komt tot ont-spanning. Je schept ruimte voor inzicht, vertrouwen . Er onstaan nieuwe bewegingen en verbindingen.

Retreats vinden plaats op mooie plekken, in goed gezelschap, met inspirerende thema's en ruimte voor jezelf.

Een online retreat is in de planning en voor 2021 staat hopelijk Toscane in Italië op het programma!

IMG_8925

Bodyfulness cursus

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de eigen lichaamsbeweging en -wijsheid beter wil leren verstaan en toepassen. Je lichaam als instrument dus. Als je veel in je hoofd leeft, om welke goede reden dan ook, en bereid bent om in beweging te komen, zal deze cursus je veel nieuws en tools opleveren.

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.