5Rhythms_HorLogo_ClearBG copy

5Ritmes® workshops & retreats

The-Surprising-Health-Benefits-Of-Going-Barefoot

Data: vrijdag 7 t/m zondag 9 augustus 2020.

Jouw investering: € 245 indien aangemeld en betaald vóór 20 juli / daarna € 275. Een heerlijke avondmaaltijd is inbegrepen in de prijs.

5Ritmes retreat

Into The Wild - dans je wilde natuur

De hoofdpersoon uit de prachtige film Into The Wild verliet de maatschappij om in afzondering zijn eigen innerlijke natuur te ontdekken. Hij verbond zich diepgaand met de natuur, no way back…

Wij zijn natuur. We hebben een lichaam. We hebben een wilde eigen aard. We maken deel uit van de sterren en de aardbol, we zijn van hetzelfde gemaakt. We vergeten het… zijn beteugeld geraakt, opgesloten.

In deze retreat wil ik je uitnodigen de natuur weer te ervaren in en om je heen:

Als een spiegel. Als danspartner. Als wijze vriend. Als wilde en onvoorspelbare kracht. Als begrenzing. Als medicijn. Als liefde. Vul maar aan…

Vanuit je eigen intentie bewegen we samen door de drie dagen.

5Ritmes is onze practice en daarmee de dansende rode draad.

Onze voeten op moeder aarde volgen de natuurlijke stroom van energie.

Welke magie heeft de natuur voor jou? Wat is de gefluisterde boodschap die waait in de wind?

De bomen, de weilanden, het gras, al wat leeft is onze bedding tijdens de workshop. We zullen veel buiten zijn, bewegen en dansen, en ook naar binnen gaan. Daarnaast schrijven, bewegen met natuur, delen, inquiries.

Max. 12 deelnemers. Welkom!

NB. We respecteren de corona maatregelen tijdens deze workshop.

White-swan-black-background-water-reflection_1680x1050

Data: vrijdag 4 t/m zondag 6 september 2020.

Jouw investering: € 245 indien aangemeld en betaald vóór 15 augustus / daarna € 275. Een heerlijke avondmaaltijd is inbegrepen in de prijs.

5Ritmes workshop

De Ontembare Vrouw - Zielsverwanten

Op een prachtige plek in het bos, tussen de weilanden, komen we samen. We duiken het prachtige verhaal uit het boek De Ontembare Vrouw van Clarissa Pinkola Estés: Zielsverwanten.

Deze workshop raakt je hart. Er leeft een Lelijk Jong Eendje in ieder van ons. Haar wilde natuur is krachtig en doet alles om te overleven. Zij blijft in beweging… en als zij wordt (h)erkend, wordt haar schoonheid en magische kracht wakker. Ze is levenslustig! Zij komt thuis, eindelijk, in de kring van wilde eigenheid. Van vrouw tot vrouw.

In deze driedaagse dansen en delen we stap voor stap door het verhaal en laten een aantal levensvragen ons hart raken.

De natuur is onze bedding tijdens de workshop. We zullen veel buiten bewegen en dansen en ook binnen. Daarnaast schrijven, bewegen met natuur, delen, inquiries. Fijn dat je al vaker 5Ritmes hebt gedanst zodat je 5Ritmes kan inzetten als een practice.

Max. 12 vrouwen. Welkom, vrouw!

NB. We respecteren de corona maatregelen tijdens deze workshop.

_MG_5276

Data: nader te bepalen in najaar 2020.

Jouw investering: € 125 vroegboekkorting tot ntb / daarna € 160.

5Ritmes workshop

Back to Basics - 5Ritmes als spiegel van je leven

In deze workshop ga ik je laten ervaren wat de kracht en het effect van 5Ritmes kan zijn in jouw dans en in jouw dagelijks leven.

5Ritmes is fijn om te doen. 5Ritmes is een practice. Je kan er verslaafd aan raken! In dit weekend maken we kennis met elk ritme. Met de spirit van elk ritme. Met de kracht en de schaduw van elk ritme. De beweging van elk ritme. Hoe dansen de ritmes in jou? In welk ritme voel jij je thuis, welk ritme is een uitdaging? Er zijn parallellen met hoe jij je leven leeft... 5Ritmes is een spiegel want je lijf liegt nooit!

Deze workshop is verdiepend voor je dans en iedere keer ontdek je iets nieuws. Of je nu nieuw of al meer ervaren bent. Het is een geweldige basis voor het wekelijks dansen van de ritmes tijdens open dans.

"Don't be afraid to show your light... If it ends up being too much for people, tell them to wear sunglasses!"  Gabrielle Roth

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.