5Rhythms_HorLogo_ClearBG copy

5Ritmes® workshops & retreats

Be the change

Data: Zaterdag 2 en zondag 3 januari, 10-17 uur

Aantal deelnemers: Max. 20

Prijs: €150

 

Annuleringsbeleid:

Voor deze workshop kan je niet annuleren, behalve

  • als je symptomen van corona hebt
  • iemand in je naaste omgeving corona heeft

Bij annulering om redenen van corona zijn de annuleringskosten €25. Er is dus in geen enkel geval restitutie van €25, tenzij we zelf de workshop moeten cancelen.

Wil je om een andere reden annuleren, dan krijg je geen geld teruggestort. Vind je echter zelf een nieuwe deelnemer voor de workshop, dan kan deze in jouw plaats meedansen en regel je de terugbetaling van jouw kosten onderling.

5Ritmes workshop

Be The Change

“There are no simple answers. Only a willingness to be truthful, vulnerable and creative”

Gabrielle Roth

Be The Change... Alles veranderde in 2020...

Be The Change... Alles verandert altijd...

Be The Change gaat voor ons over het oefenen met liefdevol in verbinding zijn met je eigen waarheid en deze kwetsbare kracht helemaal mogen belichamen en volgen.

Be The Change - verandering is zo nodig in de wereld en welke rol spelen wij daar zelf in?

Samen met Rian van Duijnhoven bied ik je een intieme weekend workshop aan om jouw nieuwe jaar bewust in te dansen. Geen goede voornemens, maar wel bewegen met verandering en onderzoeken van je eigen waarheid, kwetsbaarheid en creativiteit. In elk moment. We vertrouwen op de kracht van de 5Ritmes Wave.

We laten 20 dansers toe in de grote zaal van Pand 18. Zo is er voor iedereen voldoende ruimte om met 1,5 meter afstand te bewegen.

Als je nog vragen hebt, neem contact met me op.

Rian en ik zijn allebei gecertificeerd 5Ritmes docent, geven regelmatig samen workshops en dansen al jaren met de kracht van de 5Ritmes Wave.

 

Corona voorzorgsmaatregelen 

  • We respecteren de 1,5 meter voorschriften ook op de dansvloer. Voor wie het nodig heeft, kunnen er een paar 1,5 meter bubbles op de dansvloer gereserveerd worden.
  • We zorgen dat de ruimte goed schoon is en regelmatig gelucht wordt.
  • Er zullen twee ionisers in de zaal geplaatst worden. Deze zuiveren de lucht, samen goed voor 120 m2. Het is niet voldoende om alle lucht te zuiveren, maar het is een begin.
  • Er zijn handreinigers en papieren tissues.
  • Als op het moment van de workshop jij of iemand in je naaste omgeving corona symptomen heeft of positief is getest op corona, dan kan je helaas niet deelnemen aan de workshop.
  • In plaats van een potluck lunch breng je deze keer een heerlijke maaltijd voor jezelf mee.

Je kan je plek al reserveren.

Klik hieronder op 5Ritmes workshop Be The Change 2021 en volg de stappen om je plek in de workshop te reserveren en te betalen.

Nicola-34

Data: N.t.b. Voorjaar 2021, vrijdag t/m zondag. Deze workshop wordt ingepland zodra de overheidsmaatregelen weer versoepelen.

Prijs: Normale prijs €325. Early bird…..aanmelden en betaling voor X €275 (incl. btw).

 

Annuleringsbeleid:

De workshop kan, na ontvangst van de bevestiging, tot maximaal 4 weken voor aanvang start geannuleerd worden. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht minus €50. Je kan wel zelf een vervanger zoeken. In geval van overmacht i.v.m. corona symptomen krijg je ook binnen 4 weken het bedrag terug minus €50. Er is in geen enkel geval restitutie van €50, tenzij ik zelf de workshop moet cancelen.

5Ritmes workshop

De Ontembare Vrouw - Jouw creatieve stroom voeden

Op een mooie plek in het bos, tussen de weilanden, komen we samen. We duiken het prachtige verhaal uit het boek De Ontembare Vrouw van Clarissa Pinkola Estés: Helder Water: het creatieve leven voeden.

Deze workshop confronteert je eerst. Alle vrouwen kennen het. Want wat gebeurt er als de toegang tot je (creatieve) stroom blokkeert en vervuilt raakt? We hebben honger, snakken naar nieuw leven, we voelen ons niet goed, gaan overleven en willen weg van hier. Het heeft effect op ons hele leven.

Het Meisje met de Zwavelstokjes verhaalt van de kou die in ons komt als we ons niet meer met onze eigen stroom (kunnen) verwarmen.

Als we dit beseffen, kunnen we de stroom weer vrij en helder gaan maken en de grote rivier toelaten die door ons stroomt.

Hoe dan?

Weer wild worden... gewoon beginnen... niet opgeven... je creatieve leven eren, je echte werk gaan doen... jezelf voeden met het goede... en weten wat te doen wanneer we even uit de stroom raken en energie verliezen. Zoals wolven dat doen. En zoals ontembare vrouwen dat doen.

Misschien wil je je creatieve leven meer laten stromen. Of dat project beginnen en je concentratie niet verliezen. Mogelijk roept de ontembare vrouw in jou dat het tijd is jezelf te voeden en samen te komen.

In deze driedaagse dansen, onderzoeken en delen we. We gaan stap voor stap door het verhaal en laten onze harten en buiken raken. Na drie dagen gaan we terug de wereld in, stromend, gevoed en verbonden.

We zijn met elkaar op een fijne locatie naast het bos. We bewegen binnen en ook af en toe buiten als het weer meezit. In de dansruimte zal gelucht worden en worden ionisatoren geplaatst.

Op zaterdagavond word je een lekkere vegetarische maaltijd aangeboden. Deze is inbegrepen in de prijs.

Belangrijk dat je al vaker (5Ritmes) hebt gedanst zodat je je dansende stroom zelfstandig kan volgen.

Max. 10 vrouwen. Welkom, vrouw!

NB. We respecteren de corona maatregelen tijdens deze workshop.

"Don't be afraid to show your light... If it ends up being too much for people, tell them to wear sunglasses!"  Gabrielle Roth

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.