5Rhythms_HorLogo_ClearBG copy

5Ritmes® workshops & retreats

Nicola-34

Data: N.t.b. Voorjaar 2021, vrijdag t/m zondag. Deze workshop wordt ingepland zodra de overheidsmaatregelen weer versoepelen.

Prijs: Normale prijs €325. Early bird…..aanmelden en betaling voor X €275 (incl. btw).

 

Annuleringsbeleid:

De workshop kan, na ontvangst van de bevestiging, tot maximaal 4 weken voor aanvang start geannuleerd worden. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht minus €50. Je kan wel zelf een vervanger zoeken. In geval van overmacht i.v.m. corona symptomen krijg je ook binnen 4 weken het bedrag terug minus €50. Er is in geen enkel geval restitutie van €50, tenzij ik zelf de workshop moet cancelen.

5Ritmes workshop

De Ontembare Vrouw - Jouw creatieve stroom voeden

Op een mooie plek in het bos, tussen de weilanden, komen we samen. We duiken het prachtige verhaal uit het boek De Ontembare Vrouw van Clarissa Pinkola Estés: Helder Water: het creatieve leven voeden.

Deze workshop confronteert je eerst. Alle vrouwen kennen het. Want wat gebeurt er als de toegang tot je (creatieve) stroom blokkeert en vervuilt raakt? We hebben honger, snakken naar nieuw leven, we voelen ons niet goed, gaan overleven en willen weg van hier. Het heeft effect op ons hele leven.

Het Meisje met de Zwavelstokjes verhaalt van de kou die in ons komt als we ons niet meer met onze eigen stroom (kunnen) verwarmen.

Als we dit beseffen, kunnen we de stroom weer vrij en helder gaan maken en de grote rivier toelaten die door ons stroomt.

Hoe dan?

Weer wild worden... gewoon beginnen... niet opgeven... je creatieve leven eren, je echte werk gaan doen... jezelf voeden met het goede... en weten wat te doen wanneer we even uit de stroom raken en energie verliezen. Zoals wolven dat doen. En zoals ontembare vrouwen dat doen.

Misschien wil je je creatieve leven meer laten stromen. Of dat project beginnen en je concentratie niet verliezen. Mogelijk roept de ontembare vrouw in jou dat het tijd is jezelf te voeden en samen te komen.

In deze driedaagse dansen, onderzoeken en delen we. We gaan stap voor stap door het verhaal en laten onze harten en buiken raken. Na drie dagen gaan we terug de wereld in, stromend, gevoed en verbonden.

We zijn met elkaar op een fijne locatie naast het bos. We bewegen binnen en ook af en toe buiten als het weer meezit. In de dansruimte zal gelucht worden en worden ionisatoren geplaatst.

Op zaterdagavond word je een lekkere vegetarische maaltijd aangeboden. Deze is inbegrepen in de prijs.

Belangrijk dat je al vaker (5Ritmes) hebt gedanst zodat je je dansende stroom zelfstandig kan volgen.

Max. 10 vrouwen. Welkom, vrouw!

NB. We respecteren de corona maatregelen tijdens deze workshop.

"Don't be afraid to show your light... If it ends up being too much for people, tell them to wear sunglasses!"  Gabrielle Roth

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.