DANCE @HOME

5Rhythms_HorLogo_ClearBG copy

Blijf dansen... Om jezelf te blijven openen als je sluit. Om te bewegen, ademen en zingen als emoties je overspoelen. Om de kleinste beweging te waarderen als je verstart. Om expressie te blijven geven in plaats van in depressie te belanden. Om je verbonden te voelen als je alleen bent. Welkom.

ONLINE - Dance Medicine@Home

vrijdagochtenden 9.30-11 uur

We beginnen en eindigen in stilte. Na een korte intro met inspiratie gaan we de bodyparts meditatie in. Vervolgens dansen we een 5Ritmes wave op de muziek en door de energie van achtereenvolgens vloeiend - staccato - chaos - lyrisch - verstild.

Na de afronding in de groep is er nog ruimte om te delen voor wie wil.

Welkom in deze fijne vrijdagochtend tribe!

Meld je aan en je ontvangt de link voor de Zoom room. Op de dag zelf ontvang je uiterlijk om 9 uur 's ochtends de link voor de Mixcloud wave.

NB. Heb je niet eerder gedanst met Zoom en/of Mixcloud? Lees de aanwijzingen helemaal onderaan deze pagina. Indien sprake is van Mixcloud, zorg dat je VOORAF getest hebt of Mixcloud op jouw apparaat werkt. Vanaf 9.15 uur is de Zoom room open voor vragen. Om half 10 begint de dans.

Voorbereiding voor jouw online dans

  1. Meld jezelf online aan voor je datum naar keuze. Je ontvangt de Zoom link na je aanmelding. Wil je je rittenkaart inzetten, voer dan bij stap 2 van de aanmelding je kortingscode (waardecoupon) in: RITTENKAART. Je eindbedrag komt dan weer op nul te staan.
  2. Indien sprake is van muziek via Mixcloud, dan ontvang je de link hiervoor uiterlijk een half uur voor aanvang van de dans.
  3. Download Zoom op computer of laptop, hoe groter het scherm, des te meer dansers je kan zien. Fijn om een speaker te koppelen aan je apparaat.
  4. Indien sprake is van Mixcloud: Download Mixcloud app op een ander apparaat dan waarop je Zoom afspeelt, bijvoorbeeld je mobiel. Verbind een speaker aan je apparaat.
  5. We starten op tijd. De Zoom room is open een kwartier voor aanvang.
  6. Als je voor het eerst Zoom en/of Mixcloud gaat gebruiken, kom dan wat eerder, dan kan ik nog vragen voor je beantwoorden. We starten stipt op tijd, vanaf aanvang van de les kan ik geen hulp meer bieden.
  7. Is de ontvangst slecht? Dit kan liggen aan je eigen netwerkverbinding of je apparaten thuis.
  8. Verlies je de verbinding met Zoom tijdens de dans? Log weer opnieuw in, dat kan.
  9. Wordt je muziek via Mixcloud onderbroken? Stuur me via de Zoom chat een bericht, dan geef ik je aan op welke minuut we zijn in de muziek.
  10. Geniet ervan!

"Dance to fall in love with the spirit in all things."  Gabrielle Roth

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.