Pauline van Hezik _ Bodyfulness _ sessie 03 aqua_34 _ 1900px

"Walk boldly through your life with an open, broken heart."  Joanna Macy

Hallo jij, ik ben Pauline.

Ik ben een onderzoeker, 5Ritmes® Conscious Movement teacher, consultant, lichtwerker en padvinder. Sinds 15 jaar werk ik met mensen, in groepen en individueel.

Ik ondersteun mensen in het belichamen van hun levensenergie en het verwelkomen van hun lichtkracht. Door persoonlijk onderzoek, waarachtig werk en door dans en beweging kan je vrij laten wat in de weg staat om je eigen waarheid te volgen. Zo kan je kleine en grote stappen zetten om je angst voorbij te gaan en steeds meer in je kracht het leven te dansen.

Voor mij gaat het om thuiskomen in jezelf, je angsten in de ogen kijken en persoonlijk leiderschap.

Zelf doorliep ik ook dit proces: van leven in de nok van mijn huis met wankel fundament tot het totaal bewonen van mijn thuis in verbinding met hoofd, hart en hara. Ik ben nu vrij om jou te ondersteunen in jouw proces.

Als jij er open voor staat, kan ik zien en meebewegen met wat jou blokkeert en wat jouw lichtkracht toont. Jij krijgt inzicht en ervaart je eigen waarheid. We zetten het om in adem, woorden, beweging, beelden, werkbare stappen. Je zult in staat zijn om nieuwe wegen in te slaan. Zoals mensen zeggen die bij mij zijn geweest: 'Deze sessies zijn helend en bijzonder to the point'.

buizerd
wolves family

'Loop met mij, Wolf. Sta aan mijn zijde ter bescherming. Wijs me de weg naar het juiste pad. Laat mij samen met je oplopen, zodat ik mag leren over saamhorigheid, speelsheid en innerlijke kracht. Wolf, jij bent een beweger tussen hemel en aarde, je bent een padvinder en brengt zorgzaamheid en evenwicht.'

De Wolf is mijn krachtdier. Net als de Buizerd trouwens.

De Wolf vertelt ons wat belangrijk is in deze chaotische tijden en deelt wijsheid uit naar hartelust. Wij kunnen ons net als Wolf weer verbinden met onze clan en met de natuur, met Moeder Aarde. Door te zien hoe machtig en krachtig alles is wat Moeder Aarde voortbrengt. Dat alles met elkaar verbonden is en dat elk onderdeeltje, hoe klein ook, een rol heeft. Dankbaar te ontvangen. Wij zijn hier om liefdevol te zorgen voor onszelf en terug te geven aan het groter geheel, vanuit wie wij ten diepste Zijn.