"Walk boldly through your life with an open, broken heart."  Joanna Macy

Hallo jij, fijn dat jij hier bent.

Mijn naam is Pauline. Bewegen en spelen, eerlijk zijn en spreken, verbinding naar binnen en naar buiten, zijn rode draden door mijn leven. Ik ben dochter, vriendin, sister, levenskunstenaar, wise woman. Ik ben een wounded healer.

In mijn lessen, sessies en workshops nodig ik je uit tot oefenen met aanwezig zijn en steeds terug te keren in verbinding met jezelf en met anderen in alles dat gebeurt. Spelen met imperfectie en daarin de rijkdom ontdekken.

Ik bied je een veilige setting om te onderzoeken, te voelen, te verbinden, te vieren en te falen.

De tijden zijn intens. Mijn hart gaat uit naar Pachamama, naar mensen in oorlog en op de vlucht, naar mensen met trauma. Een buiging aan alle moedige harten op deze wereld.

Vanuit mijn ervaring en opleidingen in 5Ritmes® (Waves en Heartbeat), craniosacraaltherapie, danstherapie, systemisch werk en sinds 2021 Somatic Experiencing® heet ik je welkom.

Wat mij raakt en boeit is hoe we bewegen tussen twee uitersten: de volheid en rijkdom van de dans van het leven aan de ene kant en de fijnzinnigheid en stilte die in het kleine ons de weg influistert. De expansie van ons hart die ja roept en dan toch ook weer de contractie die nee zegt. De kracht die we hebben en ook de kwetsbaarheid.

In mijn danslessen en -workshops, in mijn sessies, mag beide er zijn.

Ik heb geleerd beide lief te hebben. Ik heb beide nodig. Ik oefen. Net als jij. Op dit pad, in deze dans, ervaar je mijn aanbod. Ik ben er graag voor je en bied je de ruimte om te helen, te groeien, te zijn.

May we be safe

May we be healed

May we live with joy

May we act from a strong and vulnerable heart

May we be at peace

drum shutterstock