"Walk boldly through your life with an open, broken heart."  Joanna Macy

Hallo jij, ik ben Pauline.

Ik ben 5Ritmes® teacher (Waves level en Heartbeat in training), consultant, lifecoach, lichtwerker en wounded healer. Al 15 jaar werk ik met mensen, in groepen en individueel. Ik volgde opleidingen in counselling, systemisch werk, craniosacraal therapie en dans- en bewegingstherapie. Momenteel volg ik de opleiding Somatic Experiencing (traumatherapie).

Ik wil jou graag ondersteunen in het verwelkomen en belichamen van jouw levensenergie en kwaliteit. Soms kost het tijd, soms gaat het heel snel. Met aandacht en gewaarwording, met persoonlijk onderzoek, en door innerlijke en uiterlijke beweging kan je verwelkomen wat in je leeft. Zo kan je thuiskomen in jezelf en steeds meer in je kracht het leven in dansen.

Zelf doorliep ik een intensief proces: van leven in angst en in mijn hoofd naar het landen in mijn hart en buik en het leven op deze aardbol helemaal aangaan en er van genieten. Ik leerde steeds beter voor mezelf te zorgen en vanuit mijn waarheid te leven. Mijn hart is nu open en vrij om jou te ondersteunen in jouw proces.

Als jij er open voor staat, kunnen we in sessies samen onderzoeken en meebewegen met wat in jou beweegt en gezien wil worden.

Op de dansvloer, en nu online, is er alle ruimte voor jouw eigen dans. Daar reik ik je graag inspiratie, tools en muziek voor aan. De rest gaat vanzelf!

Van harte welkom.

drum shutterstock
een wolf_shutterstock_1657675543

'Loop met mij, Wolf. Sta aan mijn zijde ter bescherming. Wijs me de weg naar het juiste pad. Laat mij samen met je oplopen, zodat ik mag leren over saamhorigheid, speelsheid en innerlijke kracht. Wolf, jij bent een beweger tussen hemel en aarde, je bent een padvinder en brengt zorgzaamheid en evenwicht.'

De Wolf is mijn krachtdier. Net als de Buizerd trouwens.

De Wolf vertelt me wat belangrijk is in deze chaotische tijden en deelt wijsheid uit naar hartelust. Wij kunnen ons net als Wolf blijven verbinden met onze clan en met de natuur, met Moeder Aarde. Ook al zijn de omstandigheden nog zo bar. Alles is met elkaar verbonden en alles draagt bij aan dit magisch groter geheel. Ik geloof dat we hier zijn om liefdevol te zorgen voor onszelf en terug te geven aan het groter geheel, vanuit onze diepste essentie.