"Walk boldly through your life with an open, broken heart."  Joanna Macy

Hallo jij, fijn dat jij hier bent.

Ik ben Pauline. Bewegen, spelen en helen zijn rode draden door mijn leven. Ik ben dochter, vriendin, sister, wise woman. Ik werk als consultant, lifecoach en 5Ritmes® teacher.

5Ritmes was mijn eerste echte thuis. Op deze dansvloer kon ik mezelf worden, mijn emoties in beweging brengen en me verbonden voelen met gelijkgestemde dansers. Ik danste vele kilometers en ging het pad van teacher op. Voor mij gaat het om belichaming, kwetsbaarheid en moed en eerlijkheid naar mezelf. Ik volg momenteel de Heartbeattraining 5Ritmes®, even on hold vanwege Corona.

Ook volg ik nu de opleiding Somatic Experiencing. Een tweede thuis. Ik ervaar in traumahealing mijn eigen helingsweg als een pad van waarheid. Stap voor stap terrein winnen en mijn levensgeluk helemaal omarmen. Het heeft me zo gegrepen dat ik me momenteel voorbereid om een eigen praktijk in traumahealing te kunnen starten. Ik zie er naar uit om spoedig ook met jou een stukje mee te bewegen en begeleiden als je dat wilt.

Ik houd niet van de woorden, maar toch: ik ben een wounded healer en een lichtwerker ook.

Al 15 jaar werk ik met mensen, in groepen en individueel. Ik volgde eerder opleidingen in counselling, systemisch werk, craniosacraal therapie en dans- en bewegingstherapie.

Ik wil jou graag ondersteunen in jouw weg van waarheid, van helen en spelen, van dansen en zingen. Op de dansvloer of in de praktijkruimte, en in deze tijden ook online, is er alle ruimte voor jouw eigen beweging. Ik wil je getuige zijn daarbij en je gidsen waar het nodig is. De rest gaat vanzelf! Want je lichaam is wijs.

drum shutterstock
een wolf_shutterstock_1657675543

'Loop met mij, Wolf. Sta aan mijn zijde ter bescherming. Wijs me de weg naar het juiste pad. Laat mij samen met je oplopen, zodat ik mag leren over saamhorigheid, speelsheid en innerlijke kracht. Wolf, jij bent een beweger tussen hemel en aarde, je bent een padvinder en brengt zorgzaamheid en evenwicht.'

De Wolf is mijn krachtdier. Net als de Buizerd trouwens.

De Wolf vertelt me wat belangrijk is in deze chaotische tijden en deelt wijsheid uit naar hartelust. Wij kunnen ons net als Wolf blijven verbinden met onze clan en met de natuur, met Moeder Aarde. Ook al zijn de omstandigheden nog zo bar. Alles is met elkaar verbonden en alles draagt bij aan dit magisch groter geheel. Ik geloof dat we hier zijn om liefdevol te zorgen voor onszelf en terug te geven aan het groter geheel, vanuit onze diepste essentie.