Ruimte voor jou

Sometimes you have to let everything go - purge yourself. If you are unhappy with anything - whatever is bringing you down - get rid of it. Because you will find that when you are free, your true creativity, your true self comes out.  Tina Turner

Bewegingssessie

Een individuele sessie is bedoeld om jou ruimte te geven waarin iets kan gebeuren. Soms is het nodig even stil te staan, of juist in een nieuwe beweging te komen.  Vooral als je er last van hebt, als het even niet stroomt, als je vastloopt, als je het onderzoek wil aangaan.

Je lichaam heeft alle wijsheid al in zich. Daar gaan we vanuit.

Tijdens deze sessies volgen we jouw innerlijke en uiterlijke beweging. Alles vindt plaats in onderlinge afstemming. In je eigen beweging echt gezien worden: Daar begint transformatie.

Het is verrassend wat er online allemaal kan. Je voelt je gezien en gehoord, er is de vrijheid van je eigen persoonlijke ruimte. In deze tijd is er de uitnodiging om echt te focussen op wat belangrijk is en los te laten wat niet meer dient. 

Ik zet allerlei manieren om te bewegen in, meditatie, onderzoekende vragen en opstellingsmethodieken, net wat past bij jouw vraag. Altijd in afstemming.

Duur: Ca. 1,5 uur.

Tarief: € 85 per sessie. Dit tarief is voor particulieren inclusief BTW. Zakelijk betaal je dit tarief exclusief BTW. Geldig t/m december 2020.

"Let me die living, not live dying."  Jeff Foster

Medicijnwandeling

In de Indiaanse traditie is ‘medicijn’ alles dat de zoeker kan helpen zich meer verbonden en in harmonie te voelen met de natuur en alle levensvormen. Net als de dans is een medicijnwandeling medicijn voor lichaam, geest en ziel.

Een medicijnwandeling is een van de manieren om veel heling en inzicht uit de natuur te ontvangen. Bij vragen, in leegte of niet weten, in een tijd van grote overgang in je leven. Als je er open voor staat, zal de natuur je ondersteunen en je geven wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten op je levenspad.

Laat jezelf al wandelend verdwalen en meegevoerd worden door de natuur en mijn vragen. Tijdens jouw medicijnwandeling ben ik jouw getuige, vragensteller en soms gids op innerlijk of uiterlijk terrein. Wissel stilte en woorden, rust en beweging af zoals het voor jou goed voelt en soms op mijn uitnodiging. Laat, nadat je je intentie bij de start van de wandeling hebt gezet, de intentie vervolgens helemaal los. Word doelloos… Wandel in de open ruimte tussen het beginnen en het beëindigen van je wandeling. Alles is welkom.

De kracht van wandelen met een getuige is dat je wordt gezien in je reis, dat je ontdekkingen in de spiegeling van de getuige nog meer waarde krijgen en kunnen beklijven.

Tijdens de wandeling ben ik je getuige en soms gids in je innerlijk en uiterlijk landschap. Neem de tijd voor deze wandeling, voor en na. Het zal je veel brengen.

Duur: Een dagdeel.

Waarom één op één?

Als iets stagneert, iets gehoord of gezien wil worden voor je verder kan, dan zit er maar één ding op: even stoppen en de ruimte en de tijd nemen om het liefdevolle aandacht en expressie te geven. Daarin uniek ontmoet te worden is essentieel, het laat alles weer stromen en helder worden. Ik wijs je de weg.

Eén sessie brengt beweging als het stagneert

Naar je lijf luisteren is super effectief. Zit je ergens mee? Wil je iets oefenen? Als je vanuit het thema fysiek gaat ervaren en voelen, dan gaat alles heel snel. De inzichten volgen elkaar op. Alles stroomt weer door. Je voelt je lichter en je krijgt helderheid over keuzes en stappen. Meerdere sessies laten zo'n verandering echt verankeren.

Wat gaan we doen?

We nemen de tijd voor je vraag. We gaan ervan uit dat je lijf alle wijsheid bevat. In afstemming met jou gebruik ik eigen wijsheid en meerdere (bewegings)instrumenten om je zo goed mogelijk te ondersteunen: systemisch werk, meditatie, 5Ritmes®, Authentic Movement, Sound Movement & Touch, Laban, creatief werk, inquiry en reflectie.

Wat anderen hierover zeggen

Pauline van Hezik _ Bodyfulness klein BeeldElement

Anoniem

Bedankt voor deze bijzondere, helende middag.
Ik kijk er met een heel blij gevoel op terug en voel alleen maar: wat een rijkdom...
Pauline van Hezik _ Bodyfulness klein BeeldElement

Nienke

Vanochtend keek ik in de spiegel en mijn gezicht was helemaal ontspannen. Voor mijn gevoel nieuw. Ik heb iets los kunnen laten en ik vind het zo ontzettend bijzonder dat het mogelijk is om dat te doen in contact. Dank je voor jouw aandacht en erbij blijven. Heel fijn dat we samen bleven in al het zoeken.

"This is the real secret of life - to be completely engaged with what you are doing in the here and now. And instead of calling it work, realize it is play."  Alan Watts

Bewegen, waarom zou je?

Er is al zoveel geschreven en gezegd over waarom bewegen goed voor je is. Bijvoorbeeld de heilzame relatie tussen je lijf en je brein, dat bewegen veroudering tegen gaat, dat het je leven lichter maakt, dat je vitaler wordt en stress vrij, dat het je vuur gezond laat branden in plaats van burn out te raken. Teveel om op te noemen.

Hoe mooi zou het zijn als jij meer vanuit je eigen stroom gaat leven, vrij en vitaal? Ik kan je erbij helpen. En spreek uit eigen ervaring.

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Wil je direct beginnen? Lees mijn blog, kom in beweging, ontvang een gratis kadootje.

Put your body in motion and your psyche will heal itself - Gabrielle Roth