Stembevrijding

In wezen zijn we volmaakt en is onze eigenheid precies de bedoeling. Zo is dat dus ook met onze stem en ons lied. Op ons levenspad komen we ook de ervaring van tekort tegen, onze pijn, onze angst en schaamte. Stembevrijding wil die krapte, want dat is het, transformeren tot ruimte. Van ons menselijke tekort naar onze overvloed, ons talent, onze eigenheid. Zodat we, sprekend én zingend, oprecht contact met elkaar kunnen maken over wie we in wezen zijn.

Alles is een lied. Laten we de diamant die jij bent in het licht zetten! Elke facet ervan verlangt te klinken en gevoeld, gezien en gehoord te worden. Zodat jij steeds vrijer en eigener in jouw leven kan stromen.

Individueel

Stembevrijding sessie

In een sessie Stembevrijding werken we lichaamsgericht en mag de stem komen precies zoals het op dat moment is en klinkt. Zonder oordeel en nieuwsgierig openen we ons naar de klank die ontstaat.

Duur sessie: 1 uur.

In het kader van mijn opleiding tot stembevrijder bied ik deze sessies tot 15 juli 2024 aan tegen gereduceerd tarief.

Je kunt al zingen. Jouw lied vertelt over wie jij bent, niemand kan jouw lied beter zingen dan jij. Over die moeiteloze, eenvoudige manier van zingen gaat stembevrijding.

Jan Kortie

Wil je op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.